Nibe värmepump vi installerar värmepumpar med ROT-avdrag

Nibe Värmepumpar

Nibe värmepump

Vi värdesätter vårt nordiska arv genom att skörda naturens förnybara energi, och genom att kombinera det med ny smart teknik kan vi erbjuda effektiva lösningar som värnar om människa och natur. Vårt breda utbud av produkter förser ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten med minimal inverkan på miljön – så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

NIBE GROUP

NIBE är en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Detta bidrar till att våra kunder kan minska sin energikonsumtion och miljöbelastning. NIBE förser också marknaden med komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning samt styrning för industri och infrastruktur.

NIBE startades för mer än 65 år sedan i en region i södra Sverige, välkänd för sin företagsamhet. Genom målmedvetet arbete har NIBE vuxit till en internationell koncern, som 2016 hade en omsättning på 15,4 miljarder kronor och drygt 13 000 anställda. NIBE är börsnoterat under namnet NIBE Industrier på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listan, sedan 1997, med en sekundärnotering på SIX Swiss Exchange sedan 2011. Verksamheten bedrivs inom tre olika affärsområden: NIBE Climate Solutions, NIBE Element och NIBE Stoves.

NIBE Climate Solutions tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter.NIBE Element tillverkar komponenter och lösningar för intelligent uppvärmning och styrning för industri och infrastruktur. NIBE Stoves tillverkar eldstäder med höga krav på design och energieffektivitet.