Vaillant värmepumpar - Värmepumpen

Våra värmesystem ger komfort till ditt hem

Miljövänlig, innovativ och effektiv uppvärmning

Vaillant är idag marknadsledande inom miljövänlig, innovativ och effektiv uppvärmning. Vi finns här med tysk kvalitet i en prisvinnande design redo att förse hem över hela världen med våra uppvärmningslösningar.

Vaillant Group Gaseres AB

Vaillant är en internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar solvärme, värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för lågenergihus. I produktportföljen ingår även service och tillbehör.

Vaillant Group Gaseres AB är till 100% ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland. Vaillant Group grundades 1874 och är fortfarande till 100% ett familjeägt företag.

Vaillant Group Gaseres AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1984.

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av en vaillant värmepump offert eller om du önskar service till din vaillant värmepump.

Få mer information via mail eller telefon

Icke bindande

Kostnadsfritt

Enastående värmepumpar: flexoTHERM exclusive, flexoCOMPACT exclusive