Offert värmepump Gratis offertförfrågan & värmepumpsoffert online

Funderar du på att skaffa värmepump eller bergvärme?

Här hittar du rätt installatör till bästa pris

  offert värmepump Offertförfrågan Värmepumpar & Värmepumpsoffert online

  Hur fungerar en offerttjänst för värmepumpar

  En offerttjänst för värmepumpar är en tjänst som hjälper privatpersoner och företag att få in offerter från flera olika värmepumpsföretag utan att du själv behöver kontakta alla. Det är gratis för konsumenten eftersom företagen som är med i tjänsten betalar en viss summa för att få tillgång till din offertförfrågan.

  Exempel:

  En privatperson i Norrköping vill få hjälp med att installera en värmepump. Personen går in på offerttjänstens hemsida och uppger där att det är en värmepumpsinstallatör som eftersöks, att det är i Norrköping hjälpen behövs. Sedan skrivs en utförlig beskrivning av vad som behöver göras så att värmepumpsföretaget kan ge en rättvisande offert.

  Offerter kommer börja levereras till personen inom någon dag. Förutom installatörer från Norrköping kan även andra installatörer från norrköpingstrakten välja att svara, speciellt om det gäller ett större arbete. Många installatörer är villiga att åka en längre sträcka om det gäller ett större arbete.

  Sedan kan personen välja det erbjudandet som ger det mest förmånliga priset för det som personen behöver.

  Fördelar

  En stor fördel med denna tjänst är att snabbt får svar från flera olika värmepumpsföretag utan att behöva kontakta dem själv och man behöver bara beskriva vad man söker en gång istället för att upprepa det för varje enskilt företag.  Dessutom kan man spara tusenlappar mellan olika företag så det är fördelaktigt att kunna jämföra.

  Nackdelar

  En nackdel med tjänsten är att inte alla installatörer är med i den. Om det endast är fem värmepumpsinstallatörer som använder tjänsten och en del av dem antingen inte vill ha jobbet eller inte har tid så kan det innebära att man bara får en jämförelse av ett eller två företag.

  Dessutom vill vissa större välkända företag inte vara med i dessa tjänster som kostar pengar. Välkända företag med ett gott rykte vill kanske inte betala pengar för att få kunder som främst vill jämföra priser.

  Om man bara är intresserad av priset kan denna tjänst vara användbar. Dock bör man vara beredd på att eventuellt komplettera informationen genom att på egen hand kontakta ett par värmepumpsinstallatörer. Genom det kan man få en bättre bild av prisnivå och service i jämförelse mot andra företag inom värmepumpsbranchen.

  Olika Offerttjänster för värmepumpar

  Exempel på offerttjänster online för värmepumpar:

  Saknas ert företag i listan kontakta oss


  Vilken värmepump är bäst? Investera rätt – vi … – HelpHero

  Investera i den bästa värmepumpen. Det finns ett stort utbud av värmepumpar att välja bland. I Sverige är över en miljon värmepumpar i drift. En majoritet av …
  Helphero.se

   


  Värmepumpar sparar energi och minskar dina utgifter

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? På Servicefinder hittar du företag som hjälper dig att installera en värmepump i ditt …
  Servicefinder

  Installation av värmepump, Järna – Dorunner

  Uppdrag: Montering av värmepump luft/vatten eventuellt också varmvattensberedare samt ny blandare till tvättmaskin och mindre rep element i badrum.
  Dorunner.se

  Bergvärme- och luftvärmepumpar – Få offerter – Offerta.se

  Om man väljer en värmepump med för låg eller för hög effekt kan energibesparingen bli mindre än beräknat. Om du funderar på att installera bergvärmepump kan …
  offerta.se

  Bergvärme-info – Hitta alla seriösa bergvärmeinstallatörer på …

  Söker du Bergvärme, Jordvärme, Luft vatten värmepump? Skicka en gratis prisförfrågan och få in fler offerter från olika bergvärmeinstallatörer.
  Bergvarme-info

  Värmepumpsoffert

  Här på Värmepumpsoffert.se kan du snabbt och enkelt begära upp till 3st. olika offerter på ett nytt värmesystem till ditt hus. Tjänsten kostar inget och du förbinder …
  Värmepumpsoffert

  Värmepumpar.Hitta installatörer kostnadsfritt via ProffsOfferter

  Hitta seriösa installatörer av värmepumpar – kostnadsfritt! Spara tusenlappar. Få offert på bl a bergvärme, luft/vatten och luftvärmepump via ProffsOfferter.
  ProffsOfferter

  www.energioffert.se – Gratis värmepumpsoffert, Support …

  tjena masten…jag har sålt 5 annläggningar genom energioffert vilket jag tycker är bra…och det funkar super när kunden är “het” på att …
  Energioffert

  Värmepump.se | Jämför priser och få offerter på värmepumpar

  Få unika erbjudanden på Värmepumpar från upp till tre certifierade installatörer nära dig. Gäller alla typer av pumpar: Luftvärmepumpar, Luft-Vatten, Bergvärme, …


  Värme-offerter: I behov av luftvärmepump, solpaneler eller …

  Gör en förfrågan via något av våra formulär. Du får 5 offerter helt gratis! Offertförslagen kommer från duktiga, erfarna företag. Välj mellan luftvärmepump …
  varme-offerter.se

  Synonymer till offert

  • anbud, erbjudande, prospekt, kostnadsförslag, prisuppgift, prisidé

  Synonymer till gratis

  • kostnadsfritt, utan kostnad, utan betalning, utan att det kostar något, till skänks, fritt

  Wikipedia information om Anbud

  Anbud Ekonomiskt sett är ett anbud ett affärserbjudande från en part (till exempel ett företag) till en annan, med syftet att få/ge ett skriftligt underlag från leverantörer/köpare både prismässigt och innehållsmässigt. Ett anbud kallas också ofta för offert. Inom juridiken betecknar begreppet en särskild form av viljeförklaring som kan läggas till grund för en accept, och därmed ett avtal. Därför är anbud det ord som vanligast förekommer inom offentlig sektor, och då särskilt för svar på förfrågan i samband med offentlig upphandling. Termen "anbud", användes ofta när större upphandlingar skall ske och kan vara kopplat till ett speciell datum och klockslag i syfte att minska möjligheten att känslig information skall kunna läcka mellan t.ex. olika leverantörer. Anbudsöppning sker oftast med flera medarbetare som deltagare och protokollföres i separat dokumentation, för vidare rapportering till styrelse eller annan uppdragsgivare. Anbudsgivaren är då relativt mer försäkrade om att en upphandling har gått rätt till. Termen "offert", användes ofta när det gäller mindre upphandlingar där uppdragsgivaren mer är intresserad av kunna jämföra olika priser på samma eller motsvarande vara i syfte att utföra upphandling till förmånligaste pris och där läckage av känslig information är mindre viktigt. Offertgivaren är då relativt mindre försäkrade om att en upphandling har gått rätt till. Kunden har så att säga egna möjligheter att hantera uppgifter enligt eget godtycke. Inom vissa områden används begreppen RFQ (Request For Quote eller Request For Quotation), FFU (Förfrågningsunderlag) och offertförfrågan i betydelsen att inhämta skarpt anbud eller skarp offert.. Anbud- och offertförfrågan kan i vissa fall föregås av en RFI - Request for Information. dvs. upphandlingsfasens första steg för informationsinsamling om leverantörernas produkter, och därigenom få tillräckligt med information om produkten uppfyller målet. Denna information används för att formulera en RFQ. En RFP - Request for Proposal är snarlik en RFI. En RFP är en specifik och väl formulerad förfrågan för en viss tjänst eller produkt mot leverantör, men som är mer öppet hållen än en RFQ. När leverantörer svarar på en RFP så är den i regel mycket innehållsrik på information som till exempel finansiell status, produktionsförmåga, företagsfakta m.m. Om upphandlingsprojektet bara vet precis vad det vill köpa så gör man RFQ direkt, utan att den föregås av RFI och/eller RFP.. Skall flera leverantörer ställas mot varandra så brukar upphandlingsprojektet sätta samman ett dokument i punktform med alla de krav som man har för produkten eller tjänsten. Detta dokument kallas för överensstämmelselista och här fyller leverantörskandidaterna i hur väl de uppfyller kraven. Detta sker i regel i förtroende och under sekretess. Därefter så sammanställs och utvärderas de olika kandidaternas svar av upphandlingsprojektet.