Gratis Offertförfrågan för Värmepumpar & Värmepumpsoffert online

offert värmepump Offertförfrågan Värmepumpar & Värmepumpsoffert online

Hur fungerar en offerttjänst för värmepumpar

En offerttjänst för värmepumpar är en tjänst som hjälper privatpersoner att få in offerter från flera olika värmepumpsföretag utan att du själv behöver kontakta alla. Det är gratis för konsumenten eftersom företagen som är med i tjänsten betalar en viss summa för att få tillgång till din offertförfrågan.

Exempel:

En privatperson i Norrköping vill få hjälp med att installera en värmepump. Personen går in på offerttjänstens hemsida och uppger där att det är en värmepumpsinstallatör som eftersöks, att det är i Norrköping hjälpen behövs. Sedan skrivs en utförlig beskrivning av vad som behöver göras så att värmepumpsföretaget kan ge en rättvisande offert.

Offerter kommer börja levereras till personen inom någon dag. Förutom installatörer från Norrköping kan även andra installatörer från norrköpingstrakten välja att svara, speciellt om det gäller ett större arbete. Många installatörer är villiga att åka en längre sträcka om det gäller ett större arbete.

Sedan kan personen välja det erbjudandet som ger det mest förmånliga priset för det som personen behöver.

Fördelar

En stor fördel med denna tjänst är att snabbt får svar från flera olika värmepumpsföretag utan att behöva kontakta dem själv och man behöver bara beskriva vad man söker en gång istället för att upprepa det för varje enskilt företag. Dessutom kan man spara tusenlappar mellan olika företag så det är fördelaktigt att kunna jämföra.

Nackdelar

En nackdel med tjänsten är att inte alla installatörer är med i den. Om det endast är fem värmepumpsinstallatörer som använder tjänsten och en del av dem antingen inte vill ha jobbet eller inte har tid så kan det innebära att man bara får en jämförelse av ett eller två företag.

Dessutom vill vissa större välkända företag inte vara med i dessa tjänster som kostar pengar. Välkända företag med ett gott rykte vill kanske inte betala pengar för att få kunder som främst vill jämföra priser.

Om man bara är intresserad av priset kan denna tjänst vara användbar. Dock bör man vara beredd på att eventuellt komplettera informationen genom att på egen hand kontakta ett par värmepumpsinstallatörer. Genom det kan man få en bättre bild av prisnivå och service i jämförelse mot andra företag inom värmepumpsbranchen.

Exempel på offerttjänster online för värmepumpar:

Bergvarme-info
VI hjälper dig få kontakt med värmeinstallatörer. Snabbt, enkelt & spara tid! Alla företag samlade. Gratis prisförfrågan. Spara tid. Spara energi. Inget köptvång.

Värmepumpsoffert
GRATIS specialanpassade värmepumpsofferter utefter dina önskemål och behov! Luft luft, Luft vatten, Frånluft, Bergvärme.

ProffsOfferter
Kostnadsfria offertervärmepumpar, bergvärme, jordvärme, luft vatten, luftvärmepump m.m. via ProffsOfferter.se. Hitta seriösa installatörer via oss.

Energioffert
Energioffert, gratis tjänst för dig som vill ha värmepumpsoffert från så många installatörer som möjligt. Företag – nå så många kunder som möjligt i ditt område.

Värmepump.se
Få flera offerter på värmepumpar innan du bestämmer dig. Gratis & icke bindande. Jämför olika modeller. Olika slags värmepumpar. Jämför värmepumpar. Luftvärmepumpar. Få erbjudanden. Kostnadsfri offerttjänst. Varumärken: LG, NIBE, Samsung, Mitsubishi, CTC, Toshiba, Panasonic.

Offerttjänst för värmepumpar

Synonymer till offert

  • anbud, erbjudande, prospekt, kostnadsförslag, prisuppgift, prisidé

Synonymer till gratis

  • kostnadsfritt, utan kostnad, utan betalning, utan att det kostar något, till skänks, fritt