Daikin värmepumpar - Värmepumpen

Daikin värmepumpar

Om Daikin

Daikin Europe N.V. är en ledande tillverkare och leverantör av värme-, ventilations- och luftkonditioneringsutrustning, samt värmepumpar och kyl- och frysprodukter.

” Siktar på en hållbar tillväxt och ett hållbart samhälle genom teknisk styrka och enastående personal” 

– Masanori Togawa, VD och koncernchef, Daikin Industries, Ltd.

Luft är nödvändigt för vår existens, och vår roll att värna om den fortsätter. Sedan 1924 har vi haft en ohämmad passion för att övervinna de utmaningar som finns i luften och bli den ledande utvecklaren och tillveraren av luftkonditioneringsutrustning. Genom att utnyttja vår innovativa teknik levererar vi enastående produkter och systemlösningar som erbjuder bekväma och hållbara miljöer inomhus för alla människor och regioner i världen.

Detta är och kommer alltid att vara Daikins uppdrag.

 

Daikin Europe N.V.

Som ett helägt dotterbolag till Daikin Industries Limited representerar Daikin Europe N.V. (DENV)  Daikins administration, utveckling, montering och försäljning i Europa, Mellanöstern och Afrika. Våra europeiska produktionsanläggningar har sitt huvudkontor i Ostend, Belgien som också omfattar Plzen och Brno i Tjeckien, Güglingen i Tyskland och Hendek i Turkiet. Idag har Daikin Europe Group ett kraftfullt försäljningsnätverk med 17 filialer, 4 försäljningskontor och ett helt nätverk av oberoende distributörer och försäljningskontakter i mer än 50 länder i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av en Daikin värmepump offert eller om du önskar service till din Daikin värmepump.

Få mer information via mail eller telefon

Icke bindande

Kostnadsfritt

Daikin värmepumpar