Installerat och klart | värmepumpen.se

Installerat och klart

Installerat och klart är ett tryggt och smart paketerbjudande som innebär att du får ett fast pris för byte och installation av våra värmepumpar.

Värmepumpen finns över hela Sverige och kan allt som rör vatten och värme. En av fördelarna med att anlita oss är att vi erbjuder både tjänster och produkter. Så oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, hjälper vi dig gärna med installationen också. Vi har certifierade montörer som garanterar en trygg och, som vi brukar säga, smidig leverans. Dessutom ingår frakt och bortforsling av din gamla produkt. Med generösa garantier på såväl märkesprodukter som på utfört arbete kan du lita på att du är i trygga händer.

INSTALLERAT & KLART

Till ett fast pris ingår detta:

* Produkt

* Hemleverans

* Byte och installation

* Installationsmaterial

* Frakt och bortforsling av din gamla produkt

* Ev. deponi

* Arbetet utförs av en certifierad montör

Läs mer om villkoren för Installerat & Klart här!

Boka installerat & klart via e-handeln eller kontakta din närmaste Värmepumpen installatör. Välj ett installationsdatum som passar dig!

Spara 100 000 kronor på ROT

Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad.