Billiga luft-luft-värmepumpar Luftvärmepump | Gör en gratis prisförfråga här‎

Billiga luft-luft-värmepumpar

Undrar du vilken luft/luftvärmepump som är lämplig för dig? Söker du en värmepump med hög kvalitet till förmånligt pris? Söker du en värmepump till riktigt lågt pris?

Vilket pris passar dig?

Köpa billig luft/luftvärmepump

Du kan vända dig till olika internetleverantör av värmepumpar om du är intresserad av en prisvärd luft/luftvärmepump då e-butiken alltid har förmånliga priser.

Hitta billiga luft-luftvärmepumpar hos Värmepumpen.se

Vanliga, billiga värmepumpar som passar överallt

Då den passar i nästan alla sorters hus är luft/luftvärmepumpar mycket vanliga.

Luft/luftvärmepumpar kan med förmån installeras i hus där det saknas ett vattenburet värmesystem då den enkelt sprider värme via luften.

På så sätt kan man spara en stor del av energiåtgången till ett lågt pris och i och med det även sänka sina kostnader.

Luft/luft – en billig värmepump

Luft/luftvärmepumpen fungerar genom att utnyttja värme från utomhusluften vilket den sedan fördelar via luften inomhus.

Pumpen är enkel att installera då den är relativt okomplicerad. Genom att vara enkel påverkas kostnaden på både pumpen och installationen. Med andra ord är en luft/luftvärmepump en värmepump till ett lågt pris.

Under varma sommardagar kan pumpen även användas till att framställa kyla. Bakterier, virus, pollen och andra allergener filtreras också från luften via luft/luftvärmepumpen.

Investeringen som betalas tillbaka

När man investerar i något gör man det med tanken att på sikt få pengar åter. Därför ska man se det som en investering att installera en värmepump. Använder du ROT-avdraget vid installationen samt får tag i en värmepump till ett förmånligt pris ligger investeringskostnaden mellan 15 000 – 20 000 kronor. Den låga investeringskostnaden betalar snart tillbaka sig då en luft/luftvärmepump kan ge en energibesparing på 30–55 %.

Det kan vara en bättre idé att välja en luft/vattenvärmepump om du har ett vattenburet system i bostaden.

Hur sänker jag priset på luft-luftvärmepumpen?

För att få det mest förmånliga priset på din värmepump bör du jämföra de olika återförsäljarna. Det kan vara skillnader på tusentals kronor mellan olika återförsäljare så genom att jämföra priserna kan du få din värmepump till det bästa priset. Prisjämförelsesajter som till exempel Prisjakt kan vara till stor hjälp när du vill jämföra priser.

Att det är billigare att inhandla din värmepump på internet inser man lätt när man jämför de olika återförsäljarnas priser. De fysiska butikernas höga driftskostnader gör att webbutikerna oftast kan hålla lägre priser.

För att inte bli lurad bör du inhandla en bra modell från ett kvalitetsmärke och kom ihåg att värmepumpen ska vara Norden-anpassad.

Norden-anpassad luft-luftvärmepump

Det säljs värmepumpar i Europa och även i vissa butiker i Sverige som inte är Norden anpassade och därmed inte klarar den svenska vintern. Var därför försiktig så du inte blir frestad av billiga värmepumpar som sedan går sönder i kylan.

Kvalitetsmärke till lågt pris

När du köper en värmepump bör du välja en bra modell från ett bra märke och man kan spara flera tusen genom att köpa den på internet. Det finns många mycket billiga värmepumpar men som är av dålig kvalitet. Då dessa måste lagas eller bytas efter att garantin gått ut blir det oftast kostsammare i längden än om man köpt en värmepump av bra kvalité från början.

ROT-avdrag för en billigare installation

För att få ner arbetskostnaden för installationen med 30 % bör du dra nytta av ROT-avdraget. ROT- avdraget inkluderar inte materialet, dock brukar det bara utgöra en liten del av installationskostnaden.

Offert ger pris på värmepump

När du ska köpa en värmepump rekommenderas det att du tar in flera offerter. Det behövs oftast inte om det gäller en billig luft/luftvärmepump då de vanligtvis finns till fasta priser i butikerna med ett fast installationspris. Därför behövs ingen offert då det är enkelt att själv jämföra priserna mellan återförsäljarna.

Köpa billig värmepump?

I vår webbutiks fyndhörna kan du hitta bra och billiga värmepumpar.

Billiga värmepumpar

Vill du ha en värmepump av bra kvalité till ett förmånligt pris kan du här få tips på hur du kan hitta den.

ROT-avdrag

Det går att sänka kostnaden för det arbete installatören utför i hemmet genom att utnyttja ROT-avdraget.

Spara pengar med värmepump

Att sänka sina kostnader är den vanligaste anledningen till att man väljer att installera en värmepump. Du kan spara mycket med en bra värmepump så kom ihåg att det inte alltid blir billigare i längde att köpa den billigaste värmepumpen.

En bra värmepump:

  •     Är av ett kvalitetsmärke
  •     Är Norden-anpassad
  •     Är korrekt installerad
  •     Är ny
  •     Har lagom effekt för hemmet
  •     Har lång garanti
  •     Är prisvärd

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av en värmepump offert eller om du önskar service till din värmepump.