LG värmepumpar - Värmepumpen

LG värmepumpar

LG  Värmepump

Det finns många skäl till att installera en värmepump i hemmet. Långsiktigt ger det lägre energikostnader och du får hälsosam luft i din bostad.

Det finns många olika typer av värmepumpar anpassade efter varierande behov och önskemål. Beroende på om du bor i villa, letar efter en värmepump till fritidshuset eller till garaget så finns det olika varianter som passar just dig. I vårt utbud hittar du bland annat värmepumpar för hus med vattenburen värme, hus med installerad bergvärme samt värmepumpar för alla typer av boende.

Värmepumpar fungerar genom att de konverterar solenergi från utomhusluft, vatten, berg eller jord till inomhusvärme. Det finns många olika fördelar med att installera en värmepump i hemmet. Det är en miljövänlig uppvärmningskälla för ett behagligt inomhusklimat som vanligtvis minskar dina energikostnader. Värmepumpar har också inbyggda filter som renar luften från skadliga partiklar men också från otrevliga starka dofter och allergener. Dessutom kan du dra av kostnaden för installationen enligt ROT-avdraget och i och med att det finns flera olika alternativ kan du enkelt hitta en värmepump som är anpassad efter din typ av boende.

LG:s värmepumpar är särskild utvecklade för alla typer av klimat. Oavsett bostadsform klarar värmepumparna regn, blåst, snö och temperaturer på ner till -25°C.

Luft/luftvärmepumpar single split

LG erbjuder luft-luftvärmepumpar med snygg design och för dig som vill ha mycket besparning. Våra värmepumpar uppnår en hög kvalitet med hjälp av avancerade tekniska lösningar som ger en hälsosam luft med låg ljudnivå.Du får en rad smarta funktioner, som gemensamt ger hög besparing och behaglig uppvärmning.

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av en LG värmepump offert eller om du önskar service till din LG värmepump.

Få mer information via mail eller telefon

Icke bindande

Kostnadsfritt