Fujitsu värmepumpar - Värmepumpen

Fujitsu värmepumpar

Fujitsu värmepump – Din bästa värmekälla

Med Fujitsu luftvärmepumpar och luftvatten värmepumpar får du en effektiv uppvärmning av ditt hus. Fujitsu har blivit en av de ledande leverantörerna av värmepumpar och luftkonditioneringar i Sverige. Fujitsus värmepumpar kännetecknas av energieffektivitet, kvalitet och modern teknik. Idag står Fujitsu värmepumpar för ca 10% av den svenska marknaden.

Fujitsu ARCTIC – luftvärmepumpar för Norden

Fujitsu värmepumpar som är anpassade för nordiskt och svenskt klimat går under namnet ARCTIC. ARCTIC-Familjen består av ett antal unika individer, som alla bygger på samma koncept med förmonterad termostatstyrd värmekabel och kompressorvärmare. Försöker någon sälja en Fujitsu utan beteckningen ARCTIC så är det inte en värmepump för nordiskt klimat.

5-års fullgaranti med certifierad återförsäljare

På Fujitsu luftvärmepumpar får man hela 5-års garanti. Detta är en stor trygghet, då värmepumpens återbetalningstid förväntas ligga på runt 2 år.

Spara pengar med en luftvärmepump

Fujitsus värmepumpar är högeffektiva och minskar din energiförbrukning markant. Redan från dag ett, då du installerar en värmepump börjar du spara pengar på dina energikostnader.

Styr värmepumpen med mobilen

Med ett smidigt tillbehör kan du numera styra din värmepump med mobilen. Det finns flera olika mobilstyrningar och självklart kommer de med smidiga appar för smartphones. Med hjälp av mobilstyrning kan du alltid ha kontroll över uppvärmningen var du än befinner dig och bli varnad om uppvärmningen krånglar.

Intresseförfrågan

Lämna en intresseförfrågan när du är intresserad av en Fujitsu värmepump offert eller om du önskar service till din Fujitsu värmepump.

Få mer information via mail eller telefon

Icke bindande

Kostnadsfritt

Fujitsu värmepumpar