EnerSave AB

 • EnerSave AB

Värmepumpar Kategori: Värmepump Offert

Profil
Profil
Bilder
Karta
Recensioner
Relaterad Objekt
 • EnerSave Acma HP 4900 Four Seasons

  Acma HP Four Seasons värmepumpar är i princip två värmepumpar med allt inbyggt, i ett enda aggregat utan utomhusdel och motsvarar en luft/luft värmepump (som normalt har en del utomhus och en del inomhus), men även en frånluftsvärmepump som tar hand om all energi i din ventilationsluft. Den går annars förlorad. Acma HP Four Seasons är de enda värmepumparna på marknaden för både luft/luft och frånluft i kombination som dessutom kan kanalanslutas. Acma HP Four Seasons tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat.   Systemet ger:

  • ett behagligt inomhusklimat med värme på vintern och kyla på sommaren
  • effektiv friskluftsventilation
  • luftbehandling

  Aggregatet har stora värmebatterier och en högeffektiv rotationskompressor som producerar ca 4,5 gånger tillförd energi,vilket ger en ordentlig besparing på årsförbrukningen för uppvärmning. Värmen genereras ur såväl uteluften som husets ventilationsluft (frånluft) till skillnad från konventionella värmepumpar.

  Acma 4-funktionssystem är idealiskt som  basvärmesystem i hus med direktverkande el eller vattenburen värme.

  Den befintliga el- eller oljepannan kan hålla i många år till, när uppvärmningen tas över av värmepumpen. Om pannan dock är slut, kan en ny modern elpanna offereras för färskvattenberedning och spetsvärme. Många flexibla installationslösningar Acma värmepumpar passar alla hus och kan installeras med en elegant täckmöbel för uppställning mot yttervägg i hall, vardagsrum, gillestuga m m.  Acma finns också med kanalanslutning för dold installation i t ex källare, på vind eller förråd. Installation sker normalt över dagen. För mer information, se Installationslösningar.

  Acma värmepumpar har ingen utomhusdel och behöver endasttvå hål i väggen, en slang för kondensvatten samt ett jordat eluttag.

  Acma värmepumpar går utmärkt att installera med dold kanalinstallation eller att koppla på befintligt kanalsystem.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension