Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2018

 • Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2018

Evenemang Kategori: Värmepump Mässor

Profil
Profil
Bilder
Video
Karta
Recensioner
 • Den 12 oktober samlas kyl- och värmepumpsmarknaden nämligen på Kistamässan. Svenska Kyl & Värmepumpdagen har utvecklats till branschens viktigaste mötesplats och lockar alltid till sig en stor publik. Dagen är ett samarrangemang mellan Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, (SKVP), Svenska Kyltekniska Föreningen (KTF) och Energimyndigheten.

  Svenska Kyl & Värmepumpdagen är ett forum där teknik, marknad, kompetensutveckling och forskning sammanstrålar och diskuteras. Se därför till att vara på plats i Stockholm den 12 oktober. Se det som en god investering av både tid och pengar. Med ny fräsch input ger du ditt företag chansen att utveckla och förbättra kvaliteten på företagets output.  Dessutom får du här möjlighet att träffa många gamla och nya kollegor, konkurrenter och även kunder och leverantörer.

  Som komplement till föredragen kommer vi som vanligt att arrangera vår populära utställning. På utställningen ges företagen plats att visa upp sig i en miljö full av affärsmöjligheter. Möt en spännande mix av företag, forskare och människor alla med möjligheten att påverka branschens utveckling och framtid. Och tänk på att ju fler ni är från företaget desto mer kan ni ta med er tillbaka i form av kunskap och inspiration.

  Förra årets stora nyhet på Svenska Kyl & Värmepumpdagen var det praktiska torg som anordnades på eftermiddagen för tekniker. Torget var placerat i direkt anslutning till utställningen och blev en stor succé. Årets upplaga kommer därför att ges ännu mer utrymme och ha ännu mer utrustning på plats. Fokus för det praktiska torget kommer att vara naturliga köldmedier, där utrustning och hantering skiljer sig en del från de traditionella köldmedierna. Höga tryck och brandfarlighet är några faktorer som man måste ta hänsyn till. På det praktiska torget får tekniker och andra intresserade se hur man gör och testa utrustningen som används.

  Varmt välkommen!

  Kvällens festligheter med middag och underhållning arrangeras i en fantastisk miljö på våning 32 med panoramavy på Scandic Victoria Tower i Kista. Hotellrum bokas via telefon 08-517 533 14 eller mail meeting.victoriatower@scandichotels.com. Ange bokningskod 46602671 för att ta del av den förmånliga rabatten (giltig t.o.m. 2018-09-20).

  I samband med Svenska Kyl & Värmepumpdagen håller även SKVP sitt årsmöte. En separat inbjudan till det kommer att skickas ut till alla medlemmar i god tid innan mötet.

  Vi ser fram emot att träffa dig den 12 oktober, välkommen!

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google kartan Inte Laddad

  Tyvärr, kan inte ladda Google Maps API.

 • Lämna en Recension